Διακοπή κυκλοφορίας το Σάβατο 5/7 στην οδό Παν. Τσαλδάρη στην Κηφισιά

Κατόπιν αιτήματος για κλείσιμο, λόγω μετακόμισης στο ακίνητο επί της οδού Παν. Τσαλδάρη αρ. 4-8., στην Κηφισιά, δόθηκε άδεια από την Τεχνική Υπηρεσία για διακοπή της κυκλοφορίας, στο τμήμα μεταξύ της οδού Στροφυλίου και της οδού Τατοΐου .

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5/7/2025 από 11:00 π.μ. έως 13:00, οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα.της οδού Παν. Τσαλδάρη.

Στο ανωτέρω χρονικό διάστημα που η οδός Παν. Τσαλδάρη στην Κηφισιά, στο τμήμα μεταξύ της οδού Στροφυλίου και της οδού Τατοΐου θα παραμείνει κλειστό, οφείλετε να φροντίζετε για τη σωστή σήμανση της ανωτέρω περιοχής, με πινακίδες διευκόλυνσης των οχημάτων και την ασφαλή κυκλοφορία, προκειμένου να αποφευχθεί η οποιασδήποτε μορφής ταλαιπωρία στους περιοίκους και στα διερχόμενα οχήματα.  

Παρακαλούμε για την κατανόηση και την συνεργασία σας για την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στην περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ