
Κατόπιν αιτήματος για κλείσιμο, λόγω εργασιών μεταφοράς υλικών με χρήση γερανού στο ακίνητο επί της οδού Σπάρτης αρ. 22, δόθηκε άδεια από την Τεχνική Υπηρεσία για διακοπή της κυκλοφορίας, στο τμήμα μεταξύ της οδού Διονύσου και της οδού Στρ. Δαγκλή στην Κηφισιά.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23/04/2025 από 07:00 π.μ. έως 15:00 οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα της της οδού Σπάρτης.
Στο ανωτέρω χρονικό διάστημα που η οδός Σπάρτης στη Κηφισιά, στο τμήμα μεταξύ της οδού Διονύσου και της οδού Στρ. Δαγκλή στην Κηφισιά θα παραμείνει κλειστό, ο ανάδοχος του έργου οφείλει να φροντίζει για τη σωστή σήμανση της ανωτέρω περιοχής, με πινακίδες διευκόλυνσης των οχημάτων και την ασφαλή κυκλοφορία, προκειμένου να αποφευχθεί η οποιασδήποτε μορφής ταλαιπωρία στους περιοίκους και στα διερχόμενα οχήματα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
- 1 από 672
- επόμενη ›